ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

   1.Επίσκεψη εργασίας στην Αστυπάλαια: Εκπρόσωπος της Αερολέσχης Μεσολογγίου βρέθηκε στην Αστυπάλαια στις 10 και 11 Ιουνίου με σκοπό την συνεργασία με το Δήμο.

   Αντικείμενο της συνεργασίας – συζήτησης ήταν η δυνατότητα βελτίωσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του υφιστάμενου «Μικρού Αεροδρομίου Αστυπάλαιας» και η ενίσχυση του αεροπορικού τουρισμού με την δραστηριότητα της « Γενικής Αεροπορίας».

   Ο εκπρόσωπος της Αερολέσχης Μεσολογγίου παρέδωσε στο Δήμο σχετική μελέτη αξιοποίησης των δυνατοτήτων των «Μικρών Αεροδρομίων» και της «Γενικής Αεροπορίας», έκανε επιτόπιο έλεγχο του αεροδρομίου και δεσμεύτηκε να προετοιμάσει και να αποστείλει συγκεκριμένες προτάσεις για τα παραπάνω θέματα.

   2. Νέες επιτυχημένες δοκιμές της ομάδας EUROAVIA ΤΟΥ Πανεπιστημίου της Πάτρας: Με ιδιαίτερη επιτυχία έγιναν την Κυριακή 17-6-24 οι δεύτερες δοκιμές του τηλεκατευθυνόμενου α/φους από την υπόψη ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό του «Air Cargo Challenge» (A.C.C.) , που θα γίνουν στο Άαχεν στη Γερμανία τον Ιούλιο.

Από την υπόψη ομάδα η Αερολέσχη Μεσολογγίου ζήτησε μια συνοπτική έκθεση και εικόνα της εκδήλωσης , με το σκεπτικό μιας πιθανής μελλοντικής διοργάνωσης στην περιοχή μας.

                                 Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Μεσολογγίου.

Related posts

Επιτυχημένη η διοργάνωση του διασυλλογικού ιστιοπλοϊκού αγώνα ‘‘ΑΗ ΣΩΣΤΗΣ 2024‘‘

Ενημέρωση από Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για ανεξέλεγκτη απόρριψη προϊόντων κηπευτικών εργασιών

Με επιτυχία έλαβε τέλος το πρώτο summer basketball camp στο Μεσολόγγι.